Moja kuhinja:

Povojene rebrce z orehi



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo petršilja
  • 1 kos povojenih svinjskih rebrc
  • nekaj rezin prepečenca
  • nekaj orehov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1903

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 524

Navodila za pripravo

V vrelo vodo damo kuhati reberce. Kuhamo jih okoli 40 minut.
Vode ne solimo, saj so rebra že dovolj slana.

Kuhane rebrce narežemo, lahko še tople. Na desertni krožnik nadevamo nekaj rezin prepečenca in nanj nadevamo rebrce.
Okrasimo jih s peteršiljem, ki že dolgo ne velja več samo kot dekoracija. Peteršiljček lahko mirno pojeste skupaj z ostalimi jedmi. Potresemo še orehe in ponudimo.

* K takšnim rebrcam se lepo prileže še hrenova omaka ali pa kar nariban hren... A tokrat so imeli prednost orehi.

Pa dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev