Moja kuhinja:

Pražen piščanec z zelenjavo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 por
  • 4 jedilna žlica olja
  • ščepec soli
  • 300 g piščančjega prsnega fileja
  • 200 g sojinih kalčkov
  • 2 korenčka
  • 4 čajna žlica riževega vina
  • 4 čajna žlica sojine omake
  • ščepec popra

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2477

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 558

Navodila za pripravo

Korenje ostrgamo, podolžno razpolovimo in narežemo na debelejše trakove. Kalčke operemo in dobro odcedimo. Piščančji file narežemo na košče in jih začinimo s soljo ter poprom.
Segrejemo vok, nalijemo oljo in dodamo narezano čebulo. Dodamo koščke piščanca in jih prepražimo. Nato ga poberemo iz voka in ga shranimo na toplo. V vok stresemo narezan korenček in papriko ter kalčke. Med občasnim mešanjem jih pražimo 5 minut. Dodamo še riževo vino in sojino omako. Premešamo ter po potrebi še zažinimo s soljo in poprom. Dodamo piščana, ki smo ma prej odstavili in vse skupaj pražimo še 3 minute. Postrežemo toplo skupaj z rižem.
Dober tek :-)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev