Pražena jetra
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Tatjana Škulj
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 2 ščepec soli
- 2 kos čebule
- 0,5 kg svinjska jetra
- 1 ščepec popra
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 3086 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 807 |
Navodila za pripravo
Na malo maščobe prepražimo čebulo do zlato rumene barve.Nanjo dodamo na tanke rezine narezana jetra in pražimo dokler jetra niso kuhana. Na koncu solimo, popramo in serviramo.