Moja kuhinja:

PRAZNIČNA PICA S ŠPINAČO, ŠUNKO,SIROM IN JAJCEM



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • SUHI kvas
  • 25 dag polnozrnate moke
  • 25 dag bele moke
  • 2 čajna žlica soli
  • 1 jedilna žlica medu
  • ZA testo
  • 1 jedilna žlica olivnega olja
  • 2,5 dcl toplega mleka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3304

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 886

Navodila za pripravo

ZA NADEV(pekač 28 cm):
6 JEDILNIH ŽLIC PARADIŽNIKOVIH PELATOV
začimbe za pico
15 DAG ŠPINAČE (PASIRANE ALI V LISTIH)
8 REZIN ŠUNKE V OVITKU (odvisno od velikosti pice)
2 jedilni žlici smetane za kuhanje
SIR
ŠAMPINJONI
1 JAJCE

Na maslu prepražimo špinačo, posolimo in dodamo malo smetane
za kuhanje.Odstavimo. Na testo damo paradižnik zmešan z začimbami za pico, nanj damo par rezin sira. V obliki zvezde zložimo špinačo, vendar na sredini pustimo luknjo za jajce, ki pride nazadnje.Nato damo v rolco zvito šunko (kot na sliki). Gor potresemo nariban sir in šampinjone (še vedno zlagamo v obliki zvezde) in nazadnje jajce, ki ga damo v sredino(malo ga posolimo). Na 200 stopinj pečemo 15 minut.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev