Moja kuhinja:

Puranja nabodala



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • oljčno olje
  • 1 jedilna žlica gorčice
  • 500 g puranjega fileja
  • 3 paprike( zelena rdeča rumena)
  • 200 g Pancete
  • sol, poper in rožmarin
  • ena bučka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2368

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 500

Navodila za pripravo

Vse sestavine narežemo na kokce 3x3 centimetre. Puranje meso solimo in popramo in dodamo gorčico. Dodamo lističe rožmarina in oljčno olje. Na palčke za ražnjiče izmenično nabadamo meso, zelenjavo, panceto. Pripravimo žar, ko je dovol vroč spečemo nabodalca.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev