Puranja pečenka
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Samanta Abram
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: več kot 1 ura
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 5 dcl jušne osnove
- 1 kg puranjega mesa
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 4554 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 685 |
Navodila za pripravo
Meso natremo s soljo, mleto rdečo papriko, vegeto in žličko gorčice...
Damo ga v steklokeramično posodo in jo pokrijemo...
Pečemo v pečici na 200 stopinj in med pečenjem zalivamo z juhco. Na koncu omakci primešamo žličko moke, da jo zgostimo...