Moja kuhinja:

Puranja pečenka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica olja
  • 1 čajna žlica VEGETE
  • 2 čajna žlica soli
  • 1 čajna žlica peteršilja
  • 1 ščepec vegete, parike v prahu, popra
  • 1 pečenka purana

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 8677

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 699

Navodila za pripravo

Pečenko purana malo namažemo z oljem in dam v pekač (za pečico). Solimo, vegetamo in dodamo ostale začimbe. Pečemo na 170 stopinj 1 uro in 30 minut. Vmes lahko zalivamo s pivom ali vodo. Ko je pečena jo vzamemo iz pečice - naj počiva kakšnih 15 minut, da se meso "uleže". Potem jo razrežemo na rezine in ponudimo z tenstanim krompirjem

Pa dober tek!!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev