Moja kuhinja:

PURANJI KEBAB



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 jedilna žlica olivnega olja
  • 0,5 kg mesa puranjih prsi
  • 1 vrečka začimb za kebab

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2398

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 619

Navodila za pripravo

Puranje meso narežeš na tanjše trakove in ga zmešaš z oljem, začimbami in malo vode. Vse pustiš stati približno pol ure, da se okusi prepojijo.
Nato meso na hitro popečeš v ponvi ali na plošči na žaru.
Postrežeš lahko s poletno zelenjavo (čebula, paradižnik, paprika,...) in kruhom ali s pečenim krompirjem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev