Moja kuhinja:

Puranji zrezek v listnatem testu



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 listnato testo za slano pecivo
  • 4 puranje zrezke
  • 4 lističe chedar sira
  • 4 rezine pršuta

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 8503

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 694

Navodila za pripravo

Že narejeno kupljeno listnato testo pustimo kar na peki papirju, ki je priloženo ter razdelimo na 4 kose. Vanj položimo (v naprej popečene zrezke puranjih prsi) ter dodamo pršut in sir (Chedar) ter pazljivo zavijemo, da ni nobene odprtine. Premažemo z olivnim oljem ter damo v pekač na peki papirju. Pečemo na 200-230 stopinj približno pol ure, dokler ni zlato zapečen ovoj iz listnatega testa.

Postrežemo lahko z zeleno solato s praženo čebulo in jajčkom, ki jo opisujem v naslednjem receptu.

Pa Dober Tek*





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev