Moja kuhinja:

Puranji zrezki v naravni omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec cesna v prahu
  • ščepec soli in popra
  • 2-3 žlice olja
  • 0,5 dcl vode
  • 2 dcl jušne osnove
  • 3 puranji zrezki
  • 1 čž moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 10897

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 231

Navodila za pripravo

Več mojih receptov si lahko ogledate na www.ljubeznipolnaskleda.si

Zrezke začinimo s soljo in poprom. Na ponev dodamo malce olja in jih malce popečemo. Popečenim dodamo jušno osnovo in česen. Vse skupaj na srednji vročini kuhamo dokler polovica jušne osnove ne izhlapi. V kozarcu zmešamo vodo in moko in vse skupaj vmešamo v jušno osnovo, ter zavremo da se omaka zgosti.

Zrezke lahko postrežemo zraven raznih polpetov, krompirjevih jedi in solat.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Clarity opekač kruha
Clarity opekač kruha

Delimano Clarity opekač kruha za zlato zapečen hrustljav kruh, pogrevanje...

[več]

Cena: 29,90 €

Klikni za več

Fantasia kvadratni silikonski pekač
Fantasia kvadratni silikonski pekač

Zagotovite si kvadratni silikonski model - pekač - in pecite pecivo ter...

[več]

Cena: 9,90 €

Klikni za več

Kuhinjska rokavica
Kuhinjska rokavica

Zaščitite svoje roke pri rokovanju z vročimi lonci in pekači s kuhinjsko...

[več]

Cena: 4,90 €

Klikni za več

Jedilni pribor Starter
Jedilni pribor Starter

Popoln jedilni pribor za 6 oseb: žlice, vilice, noži, desertne vilice in...

[več]

Cena: 59,60 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev