Moja kuhinja:

Puranji zrezki v naravni omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec cesna v prahu
  • ščepec soli in popra
  • 2-3 žlice olja
  • 0,5 dcl vode
  • 2 dcl jušne osnove
  • 3 puranji zrezki
  • 1 čž moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 12545

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 249

Navodila za pripravo

Več mojih receptov si lahko ogledate na www.ljubeznipolnaskleda.si

Zrezke začinimo s soljo in poprom. Na ponev dodamo malce olja in jih malce popečemo. Popečenim dodamo jušno osnovo in česen. Vse skupaj na srednji vročini kuhamo dokler polovica jušne osnove ne izhlapi. V kozarcu zmešamo vodo in moko in vse skupaj vmešamo v jušno osnovo, ter zavremo da se omaka zgosti.

Zrezke lahko postrežemo zraven raznih polpetov, krompirjevih jedi in solat.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Kuharska knjiga Okusi pokrajin
Kuharska knjiga Okusi pokrajin

Potrebujete idejo za pripravo odličnega jedilnika? Kuhajte skupaj s...

[več]

Cena: 14,90 €

Klikni za več

Prima+ žar ponev
Prima+ žar ponev

Žar ponev z visokokakovostno neoprijemljivo keramično prevleko,...

[več]

Cena: 39,90 €

Klikni za več

Kuhinjski robot
Kuhinjski robot

Idealen kuhinjski pripomoček za grobo rezanje, fino rezanje, sekljanje,...

[več]

Cena: 39,90 €

Klikni za več

Cobb mrežica za pečenje mesa
 Cobb mrežica za pečenje mesa

Mrežica omogoča, da meso zapečemo enakomerno in brez obračanja.

[več]

Cena: 5,97 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev