Moja kuhinja:

Puranji zrezki v naravni omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec cesna v prahu
  • ščepec soli in popra
  • 2-3 žlice olja
  • 0,5 dcl vode
  • 2 dcl jušne osnove
  • 3 puranji zrezki
  • 1 čž moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 15278

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 281

Navodila za pripravo

Več mojih receptov si lahko ogledate na www.ljubeznipolnaskleda.si

Zrezke začinimo s soljo in poprom. Na ponev dodamo malce olja in jih malce popečemo. Popečenim dodamo jušno osnovo in česen. Vse skupaj na srednji vročini kuhamo dokler polovica jušne osnove ne izhlapi. V kozarcu zmešamo vodo in moko in vse skupaj vmešamo v jušno osnovo, ter zavremo da se omaka zgosti.

Zrezke lahko postrežemo zraven raznih polpetov, krompirjevih jedi in solat.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Cobb posoda za kuhanje in pečenje
Cobb posoda za kuhanje in pečenje

Posoda za kuhanje in pečenje Delimano Cobb, ki je iz nerjavečega jekla,...

[več]

Cena: 11,97 €

Klikni za več

Ponev za ribe
Ponev za ribe

Edinstvena ovalna oblika (premer 34 cm) za pripravo vseh vrst rib in dolge...

[več]

Cena: 16,00 €

Klikni za več

Clarity grelnik vode
Clarity grelnik vode

Pravi pripomoček za hitro zavretje vode. Doma primeren za čaj, kavo,...

[več]

Cena: 27,92 €

Klikni za več

Cobb Premier torba
Cobb Premier torba

Torba z zadrgo in dvema ročajema za lažje prenašanje ter varovanje...

[več]

Cena: 4,47 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev