Moja kuhinja:

Puranji zrezki v naravni omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec cesna v prahu
  • ščepec soli in popra
  • 2-3 žlice olja
  • 0,5 dcl vode
  • 2 dcl jušne osnove
  • 3 puranji zrezki
  • 1 čž moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 9582

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 218

Navodila za pripravo

Več mojih receptov si lahko ogledate na www.ljubeznipolnaskleda.si

Zrezke začinimo s soljo in poprom. Na ponev dodamo malce olja in jih malce popečemo. Popečenim dodamo jušno osnovo in česen. Vse skupaj na srednji vročini kuhamo dokler polovica jušne osnove ne izhlapi. V kozarcu zmešamo vodo in moko in vse skupaj vmešamo v jušno osnovo, ter zavremo da se omaka zgosti.

Zrezke lahko postrežemo zraven raznih polpetov, krompirjevih jedi in solat.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Tehtnica z merilno posodo
Tehtnica z merilno posodo

Delimano tehtnica z merilno posodo iz nerjavečega jekla, s katero lahko...

[več]

Cena: 29,90 €

Klikni za več

Ceramica Prima+ set 2 pekačev za pico
Ceramica Prima+ set 2 pekačev za pico

2 visokokakovostna pekača za pico s keramično površino, na katero se...

[več]

Cena: 49,90 €

Klikni za več

Prima+ žar ponev
Prima+ žar ponev

Žar ponev z visokokakovostno neoprijemljivo keramično prevleko,...

[več]

Cena: 31,90 €

Klikni za več

Delimano ravno cedilo
Delimano ravno cedilo

Revolucionarno in praktično ravno cedilo je enostavno za uporabo in...

[več]

Cena: 7,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev