Moja kuhinja:

Puranji zrezki v naravni omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec cesna v prahu
  • ščepec soli in popra
  • 2-3 žlice olja
  • 0,5 dcl vode
  • 2 dcl jušne osnove
  • 3 puranji zrezki
  • 1 čž moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 10250

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 225

Navodila za pripravo

Več mojih receptov si lahko ogledate na www.ljubeznipolnaskleda.si

Zrezke začinimo s soljo in poprom. Na ponev dodamo malce olja in jih malce popečemo. Popečenim dodamo jušno osnovo in česen. Vse skupaj na srednji vročini kuhamo dokler polovica jušne osnove ne izhlapi. V kozarcu zmešamo vodo in moko in vse skupaj vmešamo v jušno osnovo, ter zavremo da se omaka zgosti.

Zrezke lahko postrežemo zraven raznih polpetov, krompirjevih jedi in solat.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Ponev za ribe
Ponev za ribe

Edinstvena ovalna oblika (premer 34 cm) za pripravo vseh vrst rib in dolge...

[več]

Cena: 25,60 €

Klikni za več

Merilna termo lopatica 2 v 1
Merilna termo lopatica 2 v 1

Silikonska lopatica za mešanje, z natančnim digitalnim termometrom...

[več]

Cena: 19,90 €

Klikni za več

Unico zajemalka za špagete
Unico zajemalka za špagete

Praktična zajemalka za špagete, s posebnimi zobci v zajemalnem delu...

[več]

Cena: 4,90 €

Klikni za več

Tempo Presto posoda za kuhanje testenin
Tempo Presto posoda za kuhanje testenin

Posoda z luknjicami za kuhanje testenin v sopari - za varno kuhanje testenin...

[več]

Cena: 29,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev