Puranji zrezki v naravni omaki
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Ana Kristanc
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- ščepec cesna v prahu
- ščepec soli in popra
- 2-3 žlice olja
- 0,5 dcl vode
- 2 dcl jušne osnove
- 3 puranji zrezki
- 1 čž moke
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 72454 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 1108 |
Navodila za pripravo
Več mojih receptov si lahko ogledate na www.ljubeznipolnaskleda.si
Zrezke začinimo s soljo in poprom. Na ponev dodamo malce olja in jih malce popečemo. Popečenim dodamo jušno osnovo in česen. Vse skupaj na srednji vročini kuhamo dokler polovica jušne osnove ne izhlapi. V kozarcu zmešamo vodo in moko in vse skupaj vmešamo v jušno osnovo, ter zavremo da se omaka zgosti.
Zrezke lahko postrežemo zraven raznih polpetov, krompirjevih jedi in solat.
Dober tek!