Moja kuhinja:

Puranji zvitki v smetanovi omaki


Puranji zvitki v smetanovi omaki
Puranji zvitki v smetanovi omaki
Puranji zvitki v smetanovi omaki
Puranji zvitki v smetanovi omaki

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli
  • 1 ščepec popra
  • 150 ml sladke smetane
  • 3 kos puranjih zrezkov
  • 3 rezine pršuta
  • 10 dag topljenega sira

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4256

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 478

Navodila za pripravo

Zrezke potolčemo, posolimo in popopramo. Zrezek ovijemo v pršut in ga 'spnemo' z zobotrebci.
V ponvi segrejemo olje. Zvitke pečemo cca. 20 minut, odvisno od debeline zrezka, med pečenjem jih nekajkrat obrnemo.
Ko so zrezki pečeni, jih vzamemo iz ponve. K ostankom v ponev vlijemo sladko smetano, in počasi dodajamo topljeni sir. Pazimo, da NE zavre.
Zvitke serviramo z omako, za prilogo lahko ponudimo riž, njoke ali kuhano zelenjavo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev