Moja kuhinja:

pustna pečena krača



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos jabolka
  • 2 kos čebula
  • 1 kos paprika
  • 4 kos česna
  • 2 kos korenja
  • 1 kos krača(svinjska)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5133

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 489

Poglej video

Navodila za pripravo

Kračo dobro nasolimo še prej pa narežemo kožo na kocke.Zelenjavo narežemo in jo damo v pekač ji dodamo kračo ter zalijemo z vodo.Pečemo pri temperaturi 180 stopinj da se krača speče tudi znotraj.Preizkus pečenja lahko opravite tako da uporabite termometer za merjenje temperature v notranjosti mesa ali z nožem zabodemo v kračo in ko priteče ven prozorna tekočina brez sledov krvi je pečena.Ko je pečena jo serviramo na krožnik in jo pustimo počivati 15 minut da se meso umiri.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev