Radič s tuno
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Majda Gomboc
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 3 jedilna žlica balzamični kis
- 2 jedilna žlica olivno olje
- 2 jedilna žlica bučno olje
- 3 jedilna žlica vinski kis
- 3 ščepec soli
- 20 dag radiča
- 10 dag kuhanega fižola
- 1 kos vložena tuna
- 5 dag beli sir
- 1 kos oliva
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2600 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 842 |
Navodila za pripravo
Rdeči in beli radič operemo. Dodamo mu kuhan fižol, pol pločevinke vložene tune, na kocke narezan beli sir. Solato okisamo z rdečim vinskim kisom in balzamičnim kisom. Uporabimo olivno in bučno olje. Solato premešamo. Posolimo jo po potrebi. Na servirano solato potresemo preostanek vložene tune, katero smo nadrobili in okrasimo z belim sirom.