Moja kuhinja:

ravioli z pršutom in zeliščnim maslom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos jajca
  • 1 čajna žlica soli
  • 20 dag moke
  • 2-3 jedilna žlica VODE
  • 1 kos jajce
  • 10 dag pršuta
  • .5 dag zeliščnega masla
  • 1 jedilna žlica tržaške omake
  • . sestavine za raviole
  • . sestavine za nadev

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4299

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 490

Poglej video

Navodila za pripravo

Iz sestavin zgnetemo testo in ga pustimo počivati 1 uro.Vmes narežemo pršut na kockice in razžvrkljamo jajce.V ponvi segrejemo olje in dodamo tržaško omako(česen,peteršilj in olje) in dodamo pršut ter popražimo da zadiši nakar dodamo stepeno jajce in dobro mešamo dokler jajce ne zakrkne.Nato pustimo da se ohladi.Testo razvaljamo na tenko in iz njega zrežemo z kozarcem krogce na katerega damo po 1 žličko nadeva.Vsak krogec z nadevom damo v modelček za raviole in ga dobro stisnemo.Raviole damo kuhati v vrelo soljeno vodo,ko priplavajo na vrh jih kuhamo še 15 minut.V ponvi stopimo zeliščno maslo in raviole z penovko poberemo iz vode ter jih dodamo k maslu in na hitro vse prepražimo.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev