Moja kuhinja:

Ražnjiči



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • sol, poper
  • 700 g svinjskega mesa
  • 2 stroka česna
  • olje za peko

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4204

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 597

Navodila za pripravo

Meso narežemo na kocke, ga posolimo in popopramo. Česen sesekljamo in ga damo na meso. Meso premešamo ter pustimo da se začimbe vpijejo v meso. Nato jih nanizamo na nabodala. Pripravimo ponev in vanjo damo malo olja. Ko je olje dovolj toplo vanjo damo ražnjiče in jih lepo počasi pečemo.
Pečene ponudimo!


Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev