Moja kuhinja:

Rib'ca s pirejem in spinaco



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 jajca
  • deci mleka
  • 1.5 litra vode
  • 2g masla
  • 3 žlice kisle smetane
  • 1 ščepca soli
  • 1 scepca popra
  • pol kg špinače
  • 1 zlico moke
  • 7 srednjih krompirjev
  • 2 žlički soli
  • 4 grame masla
  • 1 scepec rdece paprike
  • 1 scepec cesna
  • 0.5 kg rib'ce

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1758

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 721

Navodila za pripravo

Na maslu malo preprazimo moko zalijemo z pol deci mleka, ter dodamo se spinaco in premesamo. (S palicnim mesalnikom sem malo zmiksala se spinaco zaradi grudic od moke) nato dodamo dve jajci ravno tako s palicnim mesalnikom zmiksamo in dodamo v spinaco ter premesamo in kuhamo na nizjem ognju 5min.

Nato v liter in pol vode damo narezan krompir in solimo, kuhamo priblizno 30min dokler ni mehak krompir. Potem odcedimo vodo in v krompir dodamo 4g masla pol deci mleka in 3 zlice kisle smetane ter zmeckamo.

Rib'co epo narezemo na koscke in jih zacinimo, nato jih popecemo na maslu toliko da je lepo zlate barve.
Iz nekaj rib'ce lahko se naredimo nabodala in jih popecemo na toasterju ali v ponvi.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev