Moja kuhinja:

Ribica polnjena s špinačo, pa še čim



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 1 jajce
  • 1 strok česna
  • sol in poper
  • 1 žlica moke
  • 200 g špinače
  • 150 g kozjega sira
  • 2 paprike (rdeča in rumena)
  • 1 svinjska rib'ca

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1803

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 529

Navodila za pripravo

Čebulo drobno nasekljamo in prepražimo na majhni temperaturi. Dodamo nasekljan česen ter papriko narezano na kocke in prepražimo na isti temperaturi. Potresemo z moko, rahlo popražimo, dobro premešamo in odstavimo.
Špinačo blanširamo
Zrežemo sir na kocke.
Ohlajeni papriki in čebuli dodamo špinačo, sir in rumenjak. Dobiti moramo zmes, ki jo lahko mažemo.

Ribico očistimo odvečne maščobe in razrežemo, da dobimo velik zrezek, solimo in popramo ter namažemo z nadevom. Tesno zavijemo v rolado in ovijemo s folijo (na tesno).

Pečico segrejemo na 170 ° C in pečemo 45 minut. Vmes nekajkrat obrnemo. Po tem času odstranimo folijo zvišamo temperaturo na 190 C in pečemo še cca 15 minut, da se lepo zapeče.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev