Moja kuhinja:

Rižota s hrenovkami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 0,5 kos čebule
  • 1 čajna žlica gorčice
  • 1 jedilna žlica olja
  • 200 g riža
  • 1 kos majhen korenček
  • 100 ml paradižnikovega pireja
  • 3 kos hrenovke
  • sol, poper, vegeta
  • 4 kos sottileti sir za toast

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 10135

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 910

Navodila za pripravo

Na žlici olja pocvremo na kolobarčke narezane hrenovke.
Dodamo čebulo na rezinice narezean korenček tern vse skupaj pražimo, dodamo gorčico in paradižnikov pire.
Prepražimo.
Dodamo začimbe (količine odvisne od posameznika) in zalijemo z malo vode in pokuhamo.
Preden popolnoma izpari zalijemo z litrom vode ali jušne osnove ter počakamo da zavre.
Dodamo riž in sotilete ter kuhamo po navodilih embalaže riža.


Postrežemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev