Moja kuhinja:

Rolanka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 sol
  • 1 kos jajce
  • 1 jedilna žlica moke
  • 1/2 kos čebule
  • 2 jedilna žlica skute
  • 1 kos svinjska ribica
  • 4 jedilna žlica špinače
  • 1 jedilna žlica drobtin
  • 1 jedilna žlica gorčice

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2789

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 809

Navodila za pripravo

Svinjsko ribico zarežemo v levo in desno, da dobimo zrezek.Potolčemo in solimo.Skuto, jajce, drobtine in malo soli zmešamo v nadev in namažemo po mesu.Na skutin nadev damo špinačo, meso zvijemo, zavijemo v alu folijo in pečemo 30 minut pri temperaturi 200°C.V ponvi prepražimo čebulo, dodamo gorčico, moko in sok, ki se nabere v foliji, še malo zalijemo z vodo, solimo in prekuhamo. Dobljeno omako polijemo po narezani svinjski ribici.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev