Moja kuhinja:

sarme-"kitajske"



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica soli
  • 1 čajna žlica moke
  • 2 jedilna žlica olja
  • 1 ščepec popra
  • 1 čajna žlica paradižnikove mezge
  • 5 kos slanine(prekajene)
  • 25 dag mletega mesa(mešano)
  • 8 kos kitajskega zelja(listov)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2698

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 768

Navodila za pripravo

Liste kitajskega zelja zblanširamo v vreli vodi(1 minuto) in jih ohladimo Na olju prepražimo meso ga solimo in popramo.Ohlajenim listom zelja izrežemo koren in na vsakega damo malo mesa ter zavijemo kot sarmo.Slanino narežemo na rezine jo na olju popečemo dodamo mezgo,moko ter prepražimo.Zalijemo z malo jušne osnove in dodamo malo kitajskega zelja narezanega na trakove in začinimo.Vse skupaj malo pokuhamo dodamo sarmice in kuhamo še 30 minut.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev