Segedin
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: nika stele
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: pooočasna kuharija
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 čebula
- 2 čajna žlica paradiznikov koncentrat (mezga)
- 1 kos jušne kocke
- 3 jedilna žlica moke ( za zgostitev)
- 500 ml VODE
- 1kg zelja
- pol kg svinjskih reberc
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 3127 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 778 |
Navodila za pripravo
Najprej posebaj skuhamo zelje in med tem ko se zelje kuha v drugi posodi popražimo cebulo, paradiznikovo mezgo in jusno kocko ter nasekljano meso in prazimo na srednjem ognju priblizno 30 min.
Ko je zelje že kuhano (30min) zlijemo zelje v posodo kjer smo pražili meso ter premešamo in kuhamo se dodatnih 30 min. Na koncu naredimo samo še podmet za zgostitev.