Moja kuhinja:

Segedin


Segedin
Segedin
Segedin
Segedin

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 2 čajna žlica paradiznikov koncentrat (mezga)
  • 1 kos jušne kocke
  • 3 jedilna žlica moke ( za zgostitev)
  • 500 ml VODE
  • 1kg zelja
  • pol kg svinjskih reberc

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3127

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 778

Navodila za pripravo

Najprej posebaj skuhamo zelje in med tem ko se zelje kuha v drugi posodi popražimo cebulo, paradiznikovo mezgo in jusno kocko ter nasekljano meso in prazimo na srednjem ognju priblizno 30 min.
Ko je zelje že kuhano (30min) zlijemo zelje v posodo kjer smo pražili meso ter premešamo in kuhamo se dodatnih 30 min. Na koncu naredimo samo še podmet za zgostitev.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev