Moja kuhinja:

segedin



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos česna
  • 2 ščepec soli
  • 1 jedilna žlica moke
  • 2 jedilna žlica olja
  • 2 ščepec popra
  • 2 jedilna žlica mlete paprike
  • 1 jedilna žlica paradižnikove mezge
  • 1 kos lovorov list
  • 5 dag slanine(prekajene)
  • 2 kos cebuli
  • 1 kg kislega zelja
  • 50 dag svinjine(rebra)
  • 1 čajna žlica kumine(mlete)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1885

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 445

Poglej video

Navodila za pripravo

Čebulo in česen sesekljamo slanino pa narežemo na majhne kockice.Rebra razsekamo in narežemo na 1 cm debele kocke.Olje v posodi segrejemo na njem prepražimo čebulo,ji dodamo česen in slanino ter na hitro prepražimo.Dodamo papriko,mezgo premešamo nato pa rebra in zalijemo z vodo ter dodamo začimbe.Dušimo 15 minut dodamo zelje pomokamo in po potrebi zalijemo.Pustimo da se vse skupaj kuha še 30 minut in postrežemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev