Moja kuhinja:

Segedin golaž



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 lovorjev list
  • 1 manjša čebula
  • sol, poper
  • 400 g svinjskega mesa
  • malo majarona
  • 2 žlici olja
  • 500 g kislega zelja
  • 1 žlička moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2392

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 551

Navodila za pripravo

Čebulo sesekljamo. Pražimo jo na dveh žlicah olja. Ko postane zlatorumene barve ji dodamo meso. Posolimo, popopramo, dodamo še lovorjev list in majaron. Premešamo in dušimo. Meso dušimo 50 minut ter ga večkrat zalijemo z malo vode.
Zelje damo kuhat. Kuhamo ga 20 minut. Po koncu kuhanja ga odcedimo.
Po 50 minutah dušenja mesu dodamo zelje ter premešamo. V malo vode raztopimo žličko moke in prelijemo k zelju. Vse skupaj dobro premešamo, zalijemo z 1 dcl vode in kuhamo še 10 minut.
Kuhano malo ohladimo, nato ponudimo.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev