Moja kuhinja:

Smetanova omaka s piščancem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 stroki česna
  • ščepec soli in popra
  • 3 žlice olja
  • 30 g naribanega sira
  • 2 piščančja zrezka
  • 200 ml smetane za kuhanje
  • 1 čajna žlička moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2293

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 630

Navodila za pripravo

Začnemo z rezanjem zrezkov na trakove debele okrog 2cm, jih začinimo s soljo, poprom in nanje drobno narežemo česen. Dodamo še 4 žlice olja in dobro pregnetemo, ter če imamo dovolj časa pustimo marinirati kakšne pol ure. Drugače pa vse zvrnemo v segreto ponev in meso dobro popečemo. Vmes v kozarec vlijemo 1 dcl vode in žličko moke der zelo dobro premešamo, da ne bo nobenih grudic. Nato ponev odstavimo, in vanjo vlijemo smetano za kuhanje ter zmešano vodo z moko. Ponev nato damo nazaj na segreto ploščo in pustimo da omaka začne vreti in takoj odstavimo. Dodamo nariban sir in počakamo minutko da se stopi, ter ga nato vmešamo v omako.

DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev