Moja kuhinja:

Špinačna mesna lazanja



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec soli in popra
  • 1 pest parmezana
  • 3 pesti sira
  • 100 ml pelatov
  • 500 g mletega mesa
  • 1 paket špinačnih testenin za lazanjo
  • 250 ml pripravljenega bešamela

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3478

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 563

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Meso popečemo in mu dodamo pelate. Vse skupaj malce pokuhamo, posolimo in popopramo, ter odstavimo.

Pečico segrejemo na 180 stopinj.

Pekač namastimo in ga najprej polijemo z bešamelom. Nato dodamo plast testenin. Le te prelijemo z bešamelom, nato z mesno omako, pa spet malce z bešamelom. Ter ta postopek ponovimo še enkrat. Na koncu končamo s plastjo testenin, ki jih potresemo z naribanim sirom in parmezanom.

Vse skupaj položimo v pečico za 45-50 minut.

Zraven postrežemo solato.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev