Špinačni široki rezanci s svinjsko ribico
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: klavdija hiti
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: več kot 1 ura
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 2 kos jajca
- - sol
- 20 dag moke
- 10 dag svinjske ribice
- 5 dag odmrznjene špinače
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2495 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 631 |
Navodila za pripravo
Svinjsko ribico narežemo ali na male rezine ali na velikost zrezkov in popečemo ali naredmo omako. Iz jajc, moke in špinače naredimo testo za rezance in iz njega naredimo široke rezance, ter jih skuhamo v osoljeni vreli vodi. Rezance damo na krožnik in po njih potresemo na rezine narezano meso ali prelijemo z omako.