Moja kuhinja:

Špinačni široki rezanci s svinjsko ribico



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos jajca
  • - sol
  • 20 dag moke
  • 10 dag svinjske ribice
  • 5 dag odmrznjene špinače

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2495

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 631

Navodila za pripravo

Svinjsko ribico narežemo ali na male rezine ali na velikost zrezkov in popečemo ali naredmo omako. Iz jajc, moke in špinače naredimo testo za rezance in iz njega naredimo široke rezance, ter jih skuhamo v osoljeni vreli vodi. Rezance damo na krožnik in po njih potresemo na rezine narezano meso ali prelijemo z omako.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev