Moja kuhinja:

SRCA IZ HRENOVK



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • MALO sira
  • SOL, poper
  • 2 TELEČJI(ALI SVINJSKI) HRENOVKI
  • MALI češnjev paradižnik
  • MALO KOKOSOVE MASTI(ALI REPIČNEGA OLJA)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2898

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 861

Navodila za pripravo

V PEKAČ DAMO MALO KOKOSOVE MASTI. Hrenovko zarežemo po dolžini tako, da od začetka pustimo okoli 1 cm. Oblikujemo srce in konce pričvrstimo z zobotrebci. Srce položimo v pekač, damo za deset minut v pečico, vzamemo ven in notri ubijemo jajce(ga solimo) in damo zopet v pečico za 7 minut.
Na servirni krožnik damo malo solate, zarežemo v paradižnik in damo notri koščke sira.
Ko hrenovke vzamemo iz pečice jim odstranimo zobotrebce in razdelimo po krožniku.

Ali ne boste pritegnili otroke, da jedo...pa tudi odrasle seveda!!!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev