Moja kuhinja:

Srnina jetrca



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 0,5 dcl mleka
  • 50 dag srninih jetrc
  • 2 cebuli
  • 3 liste lovorja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5838

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 669

Navodila za pripravo

Jetrca nekaj časa namakaj v mleku, da izgubijo vonj, nato jih nareži, ne pretanko.

Na grobo sesekljaj čebulo in ga na olivnem olju praži, da postane zlato rumene barve.
Nato dodaj jetrca in praži, dokler niso svetlo rjave barve. Dodaj lovor. Vmešaj moko in še malo prepraži, nato zalij z vinom.
Pokrito še malo pokuhamo in občasno premešamo.
Jetrca solimo na koncu, saj drugače postanejo trda. Popopramo in jed je pripravljena.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev