Moja kuhinja:

srnini zrezki v lovski omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica gorčica
  • 2 jedilna žlica masla
  • 1 čajna žlica popra
  • 4 kos srnini zrezki
  • 10 dag gob (po želji)
  • 2 kos šalotki
  • 2 dcl belega vina
  • 2 jedilna žlica peteršilja
  • 1 kos maslena kocka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 15487

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 772

Navodila za pripravo

Zrezke očistimo in jih posolimo,popramo ter po eni strani premažemo z gorčico.Na olju jih na hitro počečemo in shranimo na toplo.V posodi segrejemo maslo na njem popražimo šalotko ji prilijemo belo vino ter dodamo masleno kocko za gostitev omake.Popramo,solimo dodamo še peteršilj in dodamo zrezke ter počasi dušimo.Po potrebi zalivamo z juho in dodajamo masleno kocko da je omaka primerno gosta.Zraven lahko postrežemo ,kruhove cmoke,rezne testsenine ali pire krompir





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev