Moja kuhinja:

Štefani pečenka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 5 dcl jušne osnove
  • 1 velika čebula
  • 1 kg mešanega mletega mesa
  • 5 trdo kuhanih jajc
  • 2 stroka česna

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6102

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 826

Navodila za pripravo

V mleto meso umešamo prepraženo čebulo in česen, sesekljan petešilj... začinimo s soljo, poprom, baziliko, majaronom. V meso dobro vmešamo tudi 2 stepeni jajci...
Polovico mesa porazdelimo po papirju za peko, na to plast mesa položimo kuhana jajca, tako da se dotikajo... Drugo polovico mesa položimo čez prvo plast in oblikujemo štruco.

Pečemo na 200 stopinj in med peko zalivamo z juho.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev