Svinjina s popečeno papriko
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Katja Turk
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 3 žlice olja
- pol žlice moke
- sol, poper
- pol zelene paprike
- pol rdeče paprike
- 5 dcl jušne osnove
- 20 dag svinjine
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 4853 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 861 |
Navodila za pripravo
Svinjino narežemo na kocke in popečemo na olju. Ko porjavi, dodamo na lističe narezano papriko in prepražimo. Začinimo in prilijemo malo jušne osnove. Vsakič, ko tekočina izpari, prilivamo po malo jušne osnove in tako dušimo še približno 20 minut.
Vmes posujemo z moko in premešamo, da se zgosti. Postrežemo s kosom svežega kruha.
Dober tek!