Moja kuhinja:

Svinjska pečenka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - česen
  • - olje
  • - čebula
  • - sol
  • - mleta kumina
  • 2 kg svinjskega kareja v mrežici
  • - mleti poper
  • - svinjska mast
  • - poprova zrnja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5011

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 629

Navodila za pripravo

V pekač damo meso in ga nasolimo. Pustimo počivati čez noč. Potem ga naoljimo, popramo in natremo z mleto kumino. Dodamo par strokov česna , čebulo, poprova zrnja in svinjsko mast. Damo v ogreto pečico na 140°C za 3 ure, vmes zalivamo z mastjo, da se ne zažge. Povišamo temperaturo na 200°C in pečemo še 30 min. Mesa NIKOLI ne prebadamo z vilicami, saj v takem primeru spusti ven ves svoj sok! Narežemo in postrežemo.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev