Moja kuhinja:

Svinjska ribica s špinačnimi štruklji



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: katerikoli

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos jajca
  • 4 ščepec soli
  • 20 dag moke
  • 1/2 kg krompirja
  • 2 jedilna žlica drobtin
  • 20 dag pasirane špinače
  • 0,5 kg svinjske ribice
  • 1 jedilna žlica zelenega popra

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3409

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 511

Navodila za pripravo

Krompir skuhamo. Kuhanega olupimo in na drobno naribamo.Dodamo mu moko, 2 ščepca soli in 1 jajce.Zamesimo testo.Špinačo zmešamo z 1 jajcem in 2 žlicama drobtin ter solimo.Krompirjevo testo razvaljamo, nanj namažemo špinačo, zvijemo in zavijemo v pomaščeno alu folijo.V pekač damo vodo, vanjo štrukelj in kuhamo( pečemo) 45 minut na 230°C.Štrukelj vzamemo iz vode in ga narežemo na rezine.
Svinjsko ribico narežemo na medaljone in jih na hitro popečemo na malo maščobe.Nanje potresemo 1 žlico moke in zalijemo z vodo.Dodamo še žlico zelenega popra, solimo, še malo pokuhamo in postrežemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev