Moja kuhinja:

SVINJSKA RIBICA S ŠPINAČO IN MOCARELO



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 5 g moke
  • 1 ščepec soli
  • 1 jajce
  • 5 g špinače
  • 300 g svinjske ribice
  • 5 g pečenga pršuta
  • 5 g mocarele
  • 1 skodelica droptin

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4332

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 553

Navodila za pripravo

Meso potolčemo in solimo. Na vsak košček mesa damo rezino pršuta, žlico špinače in košček mocarele. Meso prepognemo in spaniramo. Pohančke ocvremo na vročem olju in postrežemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev