Moja kuhinja:

SVINJSKA RIBICA V TESTU



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 ščepec soli
  • 2 jedilna žlica olja
  • 1 jajce
  • 150 g špinače
  • 300 g svinjske ribice
  • 1 kos listnatega kvašenega testa

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3619

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 570

Navodila za pripravo

Najprej pripravimo meso, ga osolimo, popramo in na hitro pocvremo na olju. Meso pustimo da se ohladi, medtem skuhamo jajce in začinimo špinačo. Na razvaljano testo damo meso, ki smo ga napolnili s špinačo in jajcem. Vse dobro zavojemo v testo in damo v pečico za 40 minut. Meso izloča veliko tekočine zato sem štručko malo obrnila, da se posuši.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev