Moja kuhinja:

svinjska ribica v testu + divji riž


svinjska ribica v testu + divji riž
svinjska ribica v testu + divji riž
svinjska ribica v testu + divji riž
svinjska ribica v testu + divji riž

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 2 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos čebula
  • 1 kos svinjske ribice
  • 1 kos zavitek listnatega testa
  • 1 ščepec soli
  • 1 ščepec poper
  • 2 dcl olja
  • 100 dag divjega riža
  • 200 dag navadnega riža
  • 20 dag masla

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4628

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 919

Navodila za pripravo

Meso nasolimo, popramo ter na hitro popečemo na zelo vročem olju. Ko je popečeno, ga odstavimo na krožnik im medtem razvaljamo listnato testo. Na razvaljano testo namažemo jajca
Nato položimo na sredino popečeno meso in vse skupaj zavijemo v testo.Vse skupaj damo v pekač in v pečico (180 stopinj). za 45 minut

na maslu prepražimo nasekljano čebulo in riž , nato zalijemo z vodo ali jušno osnovo kuhamo še 8 min ter začinimo po okusu ( po želji)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev