Moja kuhinja:

svinjska ribica z gobami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 0.5 dcl mleka
  • 1 čajna žlica soli
  • 3 ščepec popra
  • 1 kos čebule
  • 4 kos krompirja
  • 1 čajna žlica masla
  • 300 g svinjske ribice
  • 3 ščepec majaron
  • 250 g gobic

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3102

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 638

Navodila za pripravo

Čebulo narežemo na majhne koščke in jo prepražimo do zlatorumene barve. Dodamo svinjino in popečemo na obeh straneh. Zalijemo z 1-2dl vode. Dodamo malo soli, poper in majaron. Meso pokrijemo in dušimo 20 min. Dodamo gobice (jaz sem vzela kar sveže, cele šampinjone). Kuhamo še 10 minut in odstavimo iz ognja.

Kot prilogo damo pire krompir. Krompir skuhamo, mu dodamo maslo in mleko ter ga pretlačimo (jaz ga kar zmiksam z ročnim mešalnikom). Punudimo še toplega.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev