Moja kuhinja:

Svinjska ribica z špinačnimi štruklji



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 200 g moke
  • 200 g skute
  • 2 stroka česna
  • sol in poper
  • 3 žlice oljčnega olja
  • 1 jajce
  • 400 g svinjske ribice
  • 400 g špinače
  • muškat orešček
  • 2 žlici masla

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2245

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 536

Navodila za pripravo

Iz moke, vode, olja in ščep soli zamesimo vlečeno testo. Počiva naj 20 minut. Špinačo skuhamo, odcedimo, sesekljamo na grobo in damo v posodo. Dodamo skuto, sol, jajce in pest drobtin, premešamo. Svinjsko ribico narežemo na dober centimeter debele zrezke, dodamo nasekljan česen sol in poper. Pustimo, da počiva 20 minut. Iz vlečenega testa in špinačnega nadeva naredimo štrukelj. Zavijemo ga v pomaščeno alu folijo in kuhamo pokrito v vročem kropu 30 minut. Ponev segrejemo, dodamo olčno olje in ocvremo zrezke. Kuhane štruklje razrežemo in zabelimo z drobtinicami in maslom.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev