Moja kuhinja:

SVINJSKA VRATOVINA V OMAKI



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 lovorjev list
  • 1 čebula
  • 1 peteršilj
  • 1 sol,poper
  • 1 korenček
  • 2 stroka česna
  • 2 žlici olivnega olja
  • 1 žlička sladke rdeče paprike
  • 1 žlica kisle smetane
  • 1 dcl belega vina
  • 1 jušna osnova
  • 1 žličko moke
  • 1 majaron
  • 2 kosa svinjske vratovine
  • 4 narezane olive
  • 1 dcl domače paradižnikove omake
  • 1 origano

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 23545

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 1112

Navodila za pripravo

Vratovino posolimo in popramo. V ponvi segrejemo olivno olje,prepražimo na drobno narezan česen in čebulo,dodamo svinjsko vratovino in vse ostale začimbe,ter pražimo ( dušimo ) na zmernem ognju približno 30 minut. Dodamo jušno osnovo,1 dcl belega vina, žličko moke, kislo smetano in peteršilj ter kuhamo približno 10 minut.

Za prilogo pa pražen krompir.

Pa dober tek





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev