Moja kuhinja:

Svinjski kare v naravni omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 zrna česna
  • malo olja
  • 3 žlice moke
  • 2 žlici kisle smetane
  • kos svinjskega kareja
  • sol, poper
  • malo gorčice

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 11957

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 520

Navodila za pripravo

Meso narežemo na šnite in popečemo na olju. Začinimo in premažemo z gorčico ter še malce popečemo, nato ga nekaj časa dušimo v pokriti ponvi. Meso vzamemo iz ponve in ga damo na stran. V preostalem olju prepražimo moko, ji dodamo česen v rezinah in zalijemo z malce vode. Močno premešamo, da ne nastanejo grudice. Prilijemo še več vode in dodamo kare. Dušimo še kratek čas in proti koncu primešamo kislo smetano.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev