Svinjski kare v paradižnikovi omaki s česnom
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Katja Turk
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 3 zrna česna
- malo olja za peko
- 3 rezine svinjskega kareja
- 1 - 2 žlici sesekljanega peteršilja
- 4 dcl paražnikove mezge
- sol, poper, vegeta ali jušna osnova v prahu
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 3935 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 824 |
Navodila za pripravo
Kare narežemo in popečemo iz obeh strani. Česen in peteršilj sesekljamo. Dodamo česen in kratko prepražimo, nato prilijemo mezgo in dodamo peteršilj. Prevremo, začinimo in dušimo. Po potrebi dolivamo jušno osnovo.
Postrežemo s krompirjem ali testeninami.
Dober tek!