Moja kuhinja:

Svinjski zrezki na hitro



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 2

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 1 dl vina za zalivanje
  • malo olja za pečenje
  • 2 svinjska zrezka
  • malo sveže bazilike in rožmarina
  • 1 paradižnik
  • malo soli

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3009

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 544

Navodila za pripravo

Na vroči maščobi opečemo zrezka iz obeh strani, tako da sta lepo zapečena.
Potem dodamo nasekljano čebulo in pražimo skupaj 5 minut.
Dodamo narezan paradižnik. Zalijemo z vinom, dodamo sol, baziliko in rožmarin, dušimo še nekaj minut in nadevamo na krožnike.
Okrasimo z baziliko in zraven ponudimo priljubljeno prilogo.

Pa dober tek!

paradižnik , svinjski zrezki




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev