Moja kuhinja:

Svinjski zrezki v omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • sol, poper
  • 1/2 čebule
  • malo majarona
  • 1 korenček
  • 4 svinjske zrezke
  • 7 šampinjonov
  • 1 čajna žlica moke
  • 1/2 čajne žlice paradižnikove mezge

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 58775

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 690

Navodila za pripravo

Zrezke potolčemo ter jih posolimo in popopramo. Čebulo sesekljamo.
Čebulo pražimo, ko postane zlatorumene barve damo v ponev zrezke ter jih popečemo na obeh straneh.
Korenček in šampinjone narežemo na manjše koščke ter jih dodamu k mesu. Posujemo še z majaronom, ter prelijemo malo vode. Ponev pokrijemo ter dušimo 60 minut. Med dušenjjem po potrebi dolijemo še malo vode.
V malo vode raztopimo žličko moke in pol žličke paradižnikove mezge. Po 50 minutah dušenja k zrezkom dolijemo moko in mezgo, premešamo ter dušimo še 10 minut. Nato odstavimo z ognja, malo ohladimo, ter postrežemo. Zraven lahko kot prilogo ponudimo testenine.


Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev