Moja kuhinja:

SVINJSKO MESO PEČENO V VOKU



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čajna žlica sladke paprike
  • 1 čebula nasekljana
  • 1 kg svinjskega mesa
  • * poper
  • 2 dag soli
  • 4-5 zrn česna
  • * malo kumine
  • 1 dcl suhega belega vina

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2943

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 610

Navodila za pripravo

Meso solimo narežemo na 1 cm debele kose, jih premažemo s česnom, poprom, kumino in papriko. V vok damo nasekano čebulo, meso in prilijemo vodo, v višini mesa in pokrito dušimo. Meso čez nekaj časa obrnemo. Pustimo, da se počasi duši in po potrebi dolivam vročo vodo. Ko je meso pečeno in voda povreta prilijemo 1 dl suhega belega vina, pokrijemo in pustimo, da tudi vino izpari.
Serviramo s črnim kruhom in solato; S praženim kislim zeljem; S krompirjem in solato itd.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev