Moja kuhinja:

Telečja pečenka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec paprike v prahu
  • 7 žlic olja
  • 1/2 čebule
  • 1 kg telečjega mesa s kostmi
  • 2 žlici soli
  • 1 žlica popra
  • 2 žlici gorčice

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1126

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 198

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Meso zamrznjeno ali odmrznjeno začinimo z vsemi naštetimi sestavinami in jih dobro vtremo v meso. Čebulo narežemo na koščke in položimo pod meso v pekač. Vse skupaj položimo v segreto pečico na 200 stopinj za 2-3 ure. Med peko meso obračamo ali vsaj polivami s tekočino iz dna pekača.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Set treh prenosnih posod za hrano
Set treh prenosnih posod za hrano

Pisane prenosne posode za hrano, idealna rešitev za šolo,...

[več]

Cena: 29,70 €

Klikni za več

Komplet dodatkov za večnamenski cvrtnik
Komplet dodatkov za večnamenski cvrtnik

4-delni set dopolnjuje standarni komplet, vključen v večnamenski 3D...

[več]

Cena: 24,90 €

Klikni za več

Vacusys pokrov
Vacusys pokrov

 Sodobno patentiran vakumski pokrov iz visoko kakovostnega...

[več]

Cena: 24,90 €

Klikni za več

Brava jušna zajemalka
Brava jušna zajemalka

Moderno oblikovana zajemalka z mehkim in obteženim ročajem, ki omogoča,...

[več]

Cena: 3,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev