Moja kuhinja:

Telečja pečenka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec paprike v prahu
  • 7 žlic olja
  • 1/2 čebule
  • 1 kg telečjega mesa s kostmi
  • 2 žlici soli
  • 1 žlica popra
  • 2 žlici gorčice

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1498

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 227

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Meso zamrznjeno ali odmrznjeno začinimo z vsemi naštetimi sestavinami in jih dobro vtremo v meso. Čebulo narežemo na koščke in položimo pod meso v pekač. Vse skupaj položimo v segreto pečico na 200 stopinj za 2-3 ure. Med peko meso obračamo ali vsaj polivami s tekočino iz dna pekača.

Dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo


Družinski pekač 3v1
Družinski pekač 3v1

Inovativen pekač z okrepljeno prevleko iz titana QuanTanium. Vključuje...

[več]

Cena: 49,90 €

Klikni za več

4-delni barvni set desk za rezanje
4-delni barvni set desk za rezanje

4 barvite deske za rezanje in sekanje. Vsaka barva je namenjena svoji vrsti...

[več]

Cena: 24,90 €

Klikni za več

Cobb Premier
Cobb Premier

PRENOSNI SISTEM ZA KUHANJE DELIMANO COBB PREMIER - idealen pripomoček za...

[več]

Cena: 44,70 €

Klikni za več

Delimano Ceramica Delicia okrogel pekač
Delimano Ceramica Delicia okrogel pekač

Okrogel pekač s premerom 26 cm, izdelan iz prvovrstnih materialov, z okolju...

[več]

Cena: 24,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev