Moja kuhinja:

Telečja pečenka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec paprike v prahu
  • 7 žlic olja
  • 1/2 čebule
  • 1 kg telečjega mesa s kostmi
  • 2 žlici soli
  • 1 žlica popra
  • 2 žlici gorčice

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1049

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 182

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Meso zamrznjeno ali odmrznjeno začinimo z vsemi naštetimi sestavinami in jih dobro vtremo v meso. Čebulo narežemo na koščke in položimo pod meso v pekač. Vse skupaj položimo v segreto pečico na 200 stopinj za 2-3 ure. Med peko meso obračamo ali vsaj polivami s tekočino iz dna pekača.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Clarity Smoothie Maker
Clarity Smoothie Maker

Visokozmogljiv mešalnik za pripravo smoothiejev Delimano Clarity...

[več]

Cena: 49,90 €

Klikni za več

Dry Cooker TRILOGY Ceramica
Dry Cooker TRILOGY Ceramica

Nova inovacija v kuhinji: posoda z veliko kuhalno površino, z...

[več]

Cena: 34,90 €

Klikni za več

Mala bela skleda Wave
Mala bela skleda Wave

Mala bela skleda Wave je idealna za posamezna serviranja prilog in solat....

[več]

Cena: 4,90 €

Klikni za več

Kuhinjski predpasnik
Kuhinjski predpasnik

Kuhajte s stilom: z ličnim kuhinjskim prepasnikom boste zaščitili...

[več]

Cena: 16,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev