Moja kuhinja:

Telečja rebra s krompirjem


Telečja rebra s krompirjem
Telečja rebra s krompirjem
Telečja rebra s krompirjem
Telečja rebra s krompirjem

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/2 kg telečjih reber
  • 5 kos srednjih krompirjev
  • 1 jedilna žlica olivnega olja
  • 1/2 čajna žlica paprike v prahu
  • 1 čajna žlica vegete oz soli

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 24848

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 750

Navodila za pripravo

Telečja rebra operemo z mrzlo vodo in jih osušimo z kuhinjskim robčkom. V posodico zmešamo olje, vegeto oz. sol, paprike v prahu, potem s to mešanico namažemo rebra. Damo jih v pekač obložen s peki papirjem. Nato olupimo krompir ga narežemo na krhlje, damo jedilno žlico olja in čajno žličko vegete oz. soli, dobro premešamo in damo okoli reber v pekač. Pekač pokrijemo z alufolijo in ga damo v poprej ogreto pečico na 200°C za 1 uro. Po eni uri odkrijemo pekač in damo pečico na 250°C in pečemo dokler se ne zarumeni.

Priloga: Kot prilogo lahko ponudimo kuhano zelenjavo, zeljno solato ali zeleno solato.



Bojan Bizjak

sem probal odlično

Natasa Koprivec

to mora biti pa dobro

Bojan Kugonič

Res vrhunsko. Se vam splaca preizkusiti.



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev