Telečji kotleti (kremenatlci)
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Marko Jerič
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: več kot 1 ura
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 česen
- sol, poper
- vegeta
- 1 jedilna žlica masti
- 3 telečji kotleti
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 16581 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 815 |
Navodila za pripravo
Kotlete operemo in osušimo, natremo s soljo, poprom, vegeto in sesekljanim česnom. Damo jih v zamaščen steklen pekač in pečemo v pečici 40 minut na 180°C. Vmes kotlete večrat polijemo z lastnim sokom. Postrežemo takoj. Pa dober tek :-)