Moja kuhinja:

telečji kotleti v vinu



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos česna
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 pest poper
  • 1 čajna žlica rožmarina
  • 1 jedilna žlica olivnega olja
  • 2 kos telečja kotleta
  • 2 dcl vina(teran)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2622

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 618

Navodila za pripravo

Telečje kotlete očistimo kožic in jih z dlanjo na rahlo potolčemo.V posodo damo vse sestavine razen olja in pustimo marinirati kakšno uro.V ponvi segrejemo olje in kotlete na hitro rjavo zapečemo z obeh strani,nato k kotletov vlijemomarinado in počasi dušimo 20 minut .Postrežemo jih lahko z pečenim krompirjem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev