Moja kuhinja:

Telečji zrezek v omaki


Telečji zrezek v omaki
Telečji zrezek v omaki
Telečji zrezek v omaki
Telečji zrezek v omaki

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 por
  • 1 paprika
  • 1 paradižnik
  • 1 čajna žlica VEGETE
  • 1 čajna žlica soli
  • 2 ščepec popra
  • 1 ščepec mlete paprike
  • 1 čajna žlica kisle smetane
  • 1 korenček
  • 2 telečja zrezka
  • 1 večja čebula

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2329

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 616

Navodila za pripravo

Čebulo prepražimo na malo olja. (in jo prihranimo) Vso ostalo zelenjavo zrežemo na koščke in podušimo za 10 minut v drugi posodi (ravno tako dodamo malo olja). Na zelenjavo damo posoljene in vegetane zrezke. Pustimo, da se duši kakšno uro (no odvisno od temperature). Potem zrezke poberemo iz zelenjave in jih damo na toplo. Zelenjavo zmiksamo z paličnim mešalnikom in ji dodamo čebulo. Nastane lepa omakica, ki ji dodamo žlico kisle smetane. Ponudimo z dušenim rižem

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev