Moja kuhinja:

telečji zrezki v čebulni omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos čebula
  • 3 ščepec soli
  • 2 jedilna žlica moke
  • 2 jedilna žlica olja
  • 3 ščepec popra
  • 1 jedilna žlica peteršilja
  • 1 jedilna žlica paradižnikove mezge
  • 1 dcl vina belega
  • 3 kos zrezki(telečji)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 14452

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 482

Poglej video

Navodila za pripravo

Zrezke potolčemo ,solimo,popramo in pomokamo .V ponvi segrejemo olje in zrezke z obeh strani popečemo.Zrezke vzamemo iz ponve ter jih damo na krožnik.Na olju kjer smo popekli zrezke prepražimo z paličnim mešalnikom zmiksano čebulo,dodamo mezgo in vino.Malo prepražimo dodamo malo vode in zrezke položimo nazaj v ponev k čebuli in mezgi.Dušimo 15 minut da so zrezki mehki in omaka primerno gosta.Zrezke damo na krožnik prelijemo z omako in na koncu potresemo z sesekljanim peteršiljem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev